Grazia Hattem-Le Clercq 

grazia

Hi!

Ik ben Grazia Hattem. Ik ben getrouwd met een fantastische man, de trotste moeder van een tienerdochter en een volwassen zoon en het bazinnetje van een hele lieve hond. Van oorsprong ben ik IT’er, maar in 2013 ben ik gaan schrijven.

Als kind hield ik al van boeken en van lezen. Jaren droomde en sprak ik over het schrijven van een boek en waarschijnlijk zou ik nog steeds over schrijven aan het dromen zijn, als mijn man in 2013 niet tegen me had gezegd: “Waarom doe je het niet? Ga gewoon beginnen!” En dat heb ik gedaan. De Trilogie van Ur is een Science Fiction-achtig avonturen verhaal geworden, waar ik voorzichtig wat milieu issues in verweven heb. Ik vind het milieu belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig mee omspringen, maar ik hou ook van humor en daarom heb ik voor een luchtige aanpak gekozen.

In december 2015 verscheen mijn bundel “De Trilogie van Ur Deel 1, Deel 2 en Deel 3″. En in april/mei van dit jaar verscheen “De Dreiging van Planeet Lupo.” Twee van mijn korte verhalen zijn hooggeëindigd bij de Woordenstroom verhalenwedstrijd en ik heb ook twee keer een verhaal ingestuurd om mee te dingen naar de Andries Greiner Prijs. Momenteel werk ik aan een feuilleton: “De fotomagiër”

Ik hou van schrijven en voorlopig heb ik nog genoeg ideeën! Net als alle schrijvers wil ik graag gelezen worden, dat vind ik belangrijker dan beroemd worden. Schrijven is nog steeds een hobby, maar wie weet word ik ooit een prof 🙂

Veel leesplezier!

Groetjes

Grazia

Advertenties